Всі знають, що з початком повномасштабного вторгнення росії на нашу землю, мешканці Гніванської громади активно долучаються до волонтерської роботи. Деякі люди вже втомилися від цього, але є й такі, які продовжують активно волонтерити вже другий рік поспіль. Хтось готує, шиє,  випікає, оголошує збори коштів, доставляє допомогу, купує амуніцію та робить все можливе, щоб пришвидшити нашу Перемогу.  Одна із таких людей гніванчанка Ніна Зеленецька, яка з перших днів війни допомагає військовим та внутрішньо переміщеним особам. 

Фото без опису
 Нещодавно жінка звернулася до Гніванської міської ради з ініціативою щодо плетіння маскувальних сіток. Працівники міськради підтримали таку ідею і зібрали власні кошти для купівлі основи під маскувальну сітку.  Приміщення для роботи надало керівництво костелу Святого Йосифа. Станок для плетіння власноруч виготовили працівники міської ради Андрій Висідалко та Дмитро Файдюк. 
Значну частину коштів зібрали мешканців масиву Юності. Тому пані Ніна хоче висловити подяку жителям будинку №13: Ганні Чевансковій, Євгенії Фурман, Валентині Куцій, Людмилі Герасимчук, Валентині Валичкіній та Ріті Цітрінель. Завдяки зібраним  коштам придбано спанбонд для плетіння маскувальних сіток. 
Гніванська міська рада щиро дякує усім, хто долучається до будь-якої допомоги задля підтримки наших захисників. Тільки разом ми зможемо перемогти ворога!

Фото без опису