Захід відбувався 13-15 жовтня в селі Верховина, що на Прикарпатті, за запрошенням Благодійного фонду «Крок до милосердя» та за сприяння батьків учнів школи.

На конкурс-фестиваль «Верховина STAR-FEST» з’їхалися талановиті діти з різних куточків України. В рамках цього заходу юні музиканти мали змогу активно відпочити, відвідати колоритні місця Верховини, насолодитись чудовими гірськими краєвидами та продемонструвати свої вміння і таланти в галузях інструментального, вокального та хореографічного мистецтва.

Фото без описуФото без опису

Солісти та колективи Гніванська дитяча музична школа показали найвищий рівень підготовки та здобули призові місця.

🏆Гран-прі в номінацї «Вокал» виборола маленька талановита гніванчанка Вікторія Мазур (викладач Дунда Т.П.). Дівчинка також отримала запрошення взяти участь в церемонії відкриття конкурсу наступного року!

🥇1 премія в номінації «Вокал» Арінка Дунда (викладач Ірина Мазур )

🥇1 премія в номінації «Вокал» Вероніка Тройніцька (викладач Тетяна Гой Дунда)

🥇1 премія в номінації «Вокал» Юля Тройніцька (викладач Дунда Т.П.). Її також надали право безкоштовно взяти участь в конкурсі на наступний рік.

🥇1 премія в номінації «Духові інструменти» Владислав Скорик (викладач Aleks Krisko )

🥇1 премія зразковий хореографічний ансамбль «Візерунки»в номінації «Сучасна хореографія» з композицією «Кіт з хати-миші до танцю» (керівник та постановник Юлія Максименко )

🥇1 премія зразковий хореографічний ансамбль «Візерунки»в номінації «Сучасна хореографія» з композицією «Згублені» (керівник та постановник Максименко Ю.Г.)

🥇1 премія зразковий хореографічний колектив польського танцю «Подільські мальви» в номінації «народний танець» з композицією «Люблю Гриця» (керівник та постановник Ірина Дудник)

🥇1 премія зразковий хореографічний колектив польського танцю «Подільські мальви» в номінації «Народний танець малі форми» з композицією «Чарівний віночок» (постановник Романова А.О. керівник Дудник І.С.)

🥈2 премія номінація «Вокал» Златочка Максименко (викладач Мазур І.С.)

🥈2 премія Марійка Купрашвілі номінація «Хореографія соло» (керівник і постановник Максименко Ю.Г.)

🥉3 премія зразковий хореографічний колектив «Візерунки»квартет в номінації «Хореографія малі форми» з композицією «Чотири пори року» (керівник та постановник Максименко Ю.Г.)

Щиро вітаємо усіх дітей та викладачів Гніванської дитячої музичної школи з отриманням цих премій і нагород! Пишаємось нашими талантами!

Дякуємо Збройним Силам України за те, що вони виборюють нашим дітям право займатися творчістю та мати дитинство.

Вперед – до нових перемог!🇺🇦