Фото без опису

✅Кваліфікаційні вимоги до фахівця із соціальної роботи: громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, за спеціальностями: "Соціальна робота", "Соціальна педагогіка", "Психологія", "Соціологія", або за іншими напрямами гуманітарної підготовки без вимог до стажу роботи, вільне володіння ПК та оргтехнікою.

✅Завдання та обов'язки

📌Фахівець із соціальної роботи- виявлення та ведення випадків: сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують соціальної підтримки (надання соціальних послуг); постраждалих від торгівлі людьми; постраждалих від жорстокого поводження та насильства, у т.ч. дітей; внутрішньо переміщених сімей/осіб; сімей/осіб військовослужбовців, у т.ч. учасників АТО; сім’ї, члени яких перебувають у конфлікті з законом; сім’ї з дітьми та окремі особи, які мають проблеми інвалідності.

📌Визначення переліку необхідних соціальних послуг, форм та методів соціальної роботи.

📌Забезпечення соціального супроводу сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах; соціальне супроводження прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу.

📌Проведення соціально-профілактичної роботи.

📌Проведення роботи щодо пропагування сімейних форм виховання, розповсюдження інформаційних матеріалів. Пошук кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники, патронатні вихователі.

📌Ведення первинної документації з організації надання соціальних послуг, обліку та звітності, листування щодо соціальних питань.

📌Постійне підвищення свого професійного і загальноосвітнього рівня, участь у нарадах та навчаннях.

✅Кваліфікаційні вимоги до психолога: громадянство України, повна вища освіта за спеціальністю "Психологія", "Практична психологія", за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, вільне володіння ПК та оргтехнікою.

✅Завдання та обов'язки.

📌Виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах та інших соціально незахищених груп населення, які потребують соціальної підтримки, надання їм соціальних послуг та психологічної підтримки.

📌Здійснення соціальної роботи та надання психологічної допомоги сім’ям та особам, в т.ч., які перебувають у складних життєвих обставинах.

📌Надання особам, які постраждали від домашнього насильства, та особам, які постраждали від насильства за ознакою статі, вичерпної інформації про їх права та можливість отримання допомоги, в т.ч. психологічної.

📌Проведення оцінки потреб сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, у тому числі сімей військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб, визначення соціальних послуг та методів соціальної роботи, забезпечення психологічної підтримки.

📌Здійснення соціальної роботи та надання соціальних та психологічних послуг сім’ям з дітьми, особам, які вимушено переселилися та військовослужбовцями (мобілізованими, демобілізованими, пораненими, зниклими безвісти та ін.), членам їх сімей, надаючи їм всебічну підтримку.

📌Забезпечення надання необхідних соціальних послуг та психологічної допомоги особам, які зазнали жорстокості та насильства, постраждали від торгівлі людьми.

📌Інформування сімей, дітей та молоді про можливість отримання інших видів соціальної та психологічної допомоги і послуг.

📌Проведення психолого-профілактичної роботи.

📌Проведення роботи щодо пропагування сімейних форм виховання, розповсюдження інформаційних матеріалів. Пошук кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники, патронатні вихователі.

📌Ведення первинної документації з організації надання соціальних послуг, обліку та звітності, листування.

📌Постійне підвищення свого професійного і загальноосвітнього рівня, участь у нарадах на навчаннях.

За більш детальною інформацією звертатися в Гніванську міську раду (12 каб.).