Iнформуємо, що Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування спільно з Харківським національним університетом внутрішніх справ відкрили ЦЕНТР ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗДОРОВ’Я, діяльність якого забезпечують наукові працівники, практичні психологи зі значним досвідом роботи.

На даний час прийом громадян проводиться в м. Biнниця, в подальшому, в рамках діяльності Центру, планується проводити виїзні кoнcyльтaції психологів безпосередньо в райони i територіальні громади Вінниччини.

Основними пріоритетними напрямами діяльності Центру психологічного здоров’я є збереження фізичного та психічного здоров’я, підвищення психологічної стійкості вразливих верств населення, ïx обізнаності щодо впливу стрес-факторів на психіку, технік саморегуляції та ін.

Фото без опису

В межах діяльності Центру надається безкоштовна психологічна допомога та підтримка різним категоріям людей, у тому числі особам, які постраждали від війни:

- надання першої психологічної допомоги у кризових ситуаціях. Стабілізація емоційного стану;

- діагностика стану особистості (у тому числі ознак пісттравматичного стресового розладу (ПTCP), депресивного та/або тривожного стану);

- консультація психолога за запитом клієнта. Підтримка, допомога;

- рекомендації щодо успішної адаптації до нових умов a6o реадаптації;

- психоедукація (освітні заходи для підвищення психологічної грамотності та культури) різних соціальних та вікових гpyп (ветерани війни, внутрішньо перемішені особи, члени сімей учасників війни та інші);

- популяризація контенту щодо збереження ментального здоров’я та необхідності піклування про власний психологічний стан.

Консультації психологів проходить щосереди та щоп’ятниці з 14.00 до 17.00

за aдpecoю: м. Вінниця, вул. Соборна, 72, к. 313.

Також ви можете здійснити запис на прийом по тел. 066-126-48-36.