Фото без опису

15 лютого поліцейські Відділення поліції № 2 (м. ГніваньВінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області  поліцейський офіцер громади Руслан Кісь, дільничний офіцер поліції Артур Пивовар взяли участь у засіданні суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству. На заході були присутні представники відповідального структурного підрозділу у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та працівники соціальних служб.

Учасники круглого столу обговорили алгоритм дій у сфері співпраці усіх суб’єктів запобігання й протидії домашньому насильству. Також присутні розглянули напрямки ефективного реагування на такі правопорушення.

Фото без опису

На завершення правоохоронці та представники громадянського суспільства окреслили план наступних спільних кроків, спрямованих на протидію насильству в родинах. Щоб розширити можливості із надання послуг постраждалим від домашнього насильства, потрібна спільна взаємодія усіх служб.

Вкотре нагадуємо, якщо ви або хтось із ваших рідних чи знайомих зазнали будь-якого з видів насильства або розумієте, що існує така загроза, пам’ятайте, що найголовніше правило – НЕ МОВЧАТИ!

Насильство – це проблема, яку не варто замовчувати, адже наслідки можуть бути страшні.