Фото без опису

Через два тижні - травень🌿… Хтось готується випікати пасху🥯, хтось – до здачі іспитів📚, хтось планує нарешті піти у відпустку🏝. А хтось готується вперше відправитися на передову 🪖для захисту Батьківщини. Як от гніванчанин Вадислав Войцехівський І йому терміново потрібна наша підтримка❗️

Хлопцю всього 2️⃣1️⃣ рік. Він навчався в Гнівані в загальноосвітніх школах №1 та №2. Потім – у Гніванському професійному ліцеї. Після чого пішов служити строкову службу в Києві. Коли розпочалась війна Владу було всього 19 років. В цей час його батько Володимир відправився на фронт для захисту України на Зопоріжському напрямку, де воював два роки, евакуював людей, поранених та загиблих. Потім отримав важку травму коліна❤️‍🩹 і був прооперований. І поки він проходить курс реабілітації🚑🩼, його син завершує військові навчання та готується боронити державу в найгарячіших точках, продовжуючи справу тата.

Через два тижні Владислав разом зі своїми побратимами у складі стрілецького батальйону буде захищати Херсонщину. Для ефективної боротьби йому терміново необхідна мобільна РЕБ станція та шини для автомобіля, який вони з друзями вже придбали за власний кошт.

Давайте всі разом своїми донатами покажемо вдячність воїну, що він має надійний тил🙏! Адже в час, коли він повинен здобувати освіту📖, кохати❤️ та будувати майбутнє📝, Владислав мужньо бореться, аби це майбутнє було у своєї України🇺🇦.

🎯Ціль: 90 000.00 ₴

🔗Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/5QW9rBrtLH

💳Номер картки банки

5375 4112 1719 8576

💳Номер картки Приват

5168 7451 4246 3097