Фото без опису

В нашій громаді розпочалась реалізація адвокаційної кампанії «Від недоступності до безбарʼєрності. Зробимо Гніванську громаду дружньою до людей з інвалідністю та маломобільних верств населення».

Громадська організація "Центр Промінь надії" в рамках дослідження безбар`єрності просторів Гніванської громади підготувала анкету - опитувальник.

Мешканці та мешканки можуть розказати про доступність публічних просторів (тротуарів, громадських площ, скверів, парків, дворових територій багатоповерхових будинків, бомбосховищ) у Гніванській громаді. А також долучитись до моніторингу проєктів щодо врахування інклюзивності.

Результати опитування долучать до внесення змін у “Програму створення безбарʼєрного простору Гніванської громади 2024-2026 років”.

🖇️Посилання на опитування:

https://docs.google.com/.../1qoUSJehMwO_OHJ3.../edit...

Адвокаційна кампанія “Від недоступності до безбар’єрності. Зробимо Гніванську громаду дружньою для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення”створена Громадською організацією “Центр Промінь надії” у межах проєкту «З НАМИ – змінюємо, навчаємо, адвокатуємо, менторимо інклюзивно», який реалізовується Громадська спілка «Ліга сильних»за технічної підтримки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні та за фінансування Women's Peace & Humanitarian Fund Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF). Проте це не означає, що висловлені під час неї погляди та вміст є офіційно схваленими або визнаними з боку Організації Об'єднаних Націй.

Жіночий фонд миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) – гнучкий та оперативний інструмент фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.