Фото без опису

У чотирьох видах спорту сьогодні змагалися діти Гніванської громади. Помірятися силою у підніманні гирі, армреслінгу, бігу на коротку дистанцію та підтягуванні могли всі охочі. Захід відбувся на базі КЗ «Центр позашкільної освіти «Простір» та за спонсорської підтримки приватних підприємців Анатолія Дрозда та Олександра Пастухова. Змагання були приурочені 6 річниці відзначення Дня поліцейського офіцера громади.

Фото без опису

На початку заходу капітана поліції Руслана Кіся, який обслуговує Ворошилівський та Потоківський  старостати, і старшого лейтенанта поліції Валентина Брика, який обслуговує  Селищенський та Могилівський старостати, нагородив  та привітав зі святом Гніванський міський голова.  Він подякував поліцейським за їхню складу та потрібну роботу, за сумлінне виконання обовязків, активність та небайдужість до проблем громади.

Фото без опису

Змагання пройшли весело та захоплююче. Учасники показали гарний рівень фізичної підготовки, проявили активність, радо брали участь в конкурсах та вболівали за своїх товаришів.  Вкінці заходу поліцейські офіцери громади побажали молоді бути сильними, виховувати в собі наполегливість, силу волі, ніколи не здаватися та любити свою країну!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису