Фото без опису

У сонячні дні літніх канікул☀️, між іграми в хованки та перегонки, у дітей, що на фото, знаходиться час і на добрі справи: вони виготовляють та продають прикраси. А всі виручені кошти передають на потреби ЗСУ.🙏

Анічка Слободянюк, Марійка Танц, Кіра Палюх, Женя Білокінь, Настя та Інночка Швець, і Анічка Лісова проводять канікули разом. Четверо дітей проживають на вулиці Шевченка, а дві дівчинки приїздять туди до своїх бабусь. В перервах між веселощами та іграми діти обговорюють те, якою буде Перемога та вигадують способи допомогти нашій армії💙💛.

Нещодавно друзі виготовили браслетики і каблучки з бісеру та резиночок. За ці вироби вони вторгували близько тисячі гривень. Діти розповіли, що найбільше уваги на них звертають люди середнього віку. Вони дякують за гарну справу, часом дають гроші просто так, не беручи нічого в замін. Юні волонтери діляться, що найприємнішим для них був момент, коли працівники з магазину техніки, біля якого вони розгорнули свою точку продажу, подарували їм повітряні кульки🎈.

Приємно згадати, що минулого літа ми вже розповідали вам про цих діток! Тобто подібні акції друзі проводять не вперше! Щиро дякуємо маленьким українцям за їх великі серця!

В наших дітях – майбутнє!