15 вересня площу біля Гніванського Будинку культури заполонило нашестя пухнастиків. Люблячі господарі принесли більше 30 домашніх улюбленців, аби ті взяли участь у щорічній виставці- конкурсі котів, що має назву «М’яу». Руденькі, смугасті, пухнасті і зовсім лисі, породисті та «безпорідні» – всі з гідністю пройшли відбір і в рівній мірі мали змогу на свою омріяну перемогу .

 Фото без опису

 Традиційно спонсором щорічної виставки котів є приватний підприємець, власник магазину «Все для ваших домашніх улюбленців»  Кардашевський Олександр Леонідович. Завдяки йому кожна з кішечок пішла додому з подарунком, а переможці отримали окрім медалей та  дипломів  цінні подарунки для  здорового котячого дозвілля.

 Цього року учасників було найбільше -34, і журі прийшлося ой як нелегко. Судити вусато-хвостатих пухнастиків було запрошено  вет-лікаря Тиврівської районної державної ветеринарної лікарні  Кротюка Віктора Ігоровича,  постійного спонсора, мецената, власника магазину «Все для ваших домашніх улюбленців» Кардашевського Олександра Леонідовича та любителя та поціновувача котів, завідуючу Гніванською міською бібліотекою №3 Вітряк Наталію Сергіївну.

 Третє місце завоював молоденький котик Кукі, який своєю незвичною зовнішністю зачарував членів журі, бо має біленьку мордочку і вуха притисниті, як у шотландського висловухого. Друге місце зайняв  котик породи сфінкс на ймення Фараон. Перше ж, переможне місце, виборов шотландський висловухий котик Сільвер. Отже, переможці по праву можуть вважати себе найкращими з Гніванської котячої громади.

   Однак, в цьому конкурсі переможених не було. Всі котики та їхні власники залишилися більш чим задоволені, бо не кожен день у котячому житті трапляється можливість себе показати, познайомитися з собі подібними, та ще й отримати подарунки.

Автор Наталя Вітряк