15 листопада начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук зустрівся з головою Гніванської ОТГ Володимиром Кулешовим та першим заступником Тиврівської РДА Віктором Бойко.

В ході робочого візиту представники громади повідомили головному рятувальнику області про наміри тривалої співпраці та підтримки рятувальників району. Так, зокрема на найближчу сесію планується винести питання щодо додаткової субвенції у сумі 300 тисяч гривень, принаймні у цьому запевнив керівництво Головного управління голова ОТГ Володимир Кулешов. Варто зазначити, що за 2017 рік органами державної влади на матеріально-технічне забезпечення рятувальників Тиврівського району вже виділено понад 500 тисяч грн.

Також під час зустрічі на прохання голови ОТГ Руслан Шевчук продемонстрував сучасну техніку та оснащення, яке наразі є на озброєнні рятувальників Вінниччини, адже представники влади сподіваються, що у найближчому майбутньому поповнення автопарку спеціальною технікою відбудеться і у місті Гнівань.

 

                                                                                                          Джерело Головне управління ДСНС України у Вінницькій області