7 квітня світова спільнота відзначала День здоров'я. У цей день і у Гніванській міській станції юних техніків вихованці  мали змогу проявити свої сили та хист у спортивних естафетах під назвою «Веселі перегони». Діти заскучали за теплим сонечком та іграми на вулиці, тому проявили високу активність, адже добре розуміють, що заняття спортом на свіжому повітрі дуже корисні для зростаючого організму поряд із здоровою їжею та прогулянками.

 Фото без опису

   Приємно зазначити, що у наш час все більше молодих людей надають перевагу здоровому способу життя: притримуються здорового харчування, займаються спортом, повністю відмовляються від вживання алкоголю, паління цигарок, вживання інших сумнівних речовин...

    От і на спортивному майданчику станції із першими  сонячними днями почала збиратись спортивна молодь, щоб позайматись на вуличних тренажерах, покататись на роликах та велосипедах.

   Отож і ми щиро сподіваємося, що все більше дітей та молоді зроблять свій вибір на користь здоров'я! Адже здоров'я – це скарб! Бережіть його!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису