На витавському масиві є гарне місце відпочинку , що знаходиться біля бібліотеки №3, де влітку  зранку до вечора проводять свій вільний час діти з батьками а також виходять на прогулянку бабусі  з внуками. Тут дітлахи  можуть взяти книги для читання, газети, журнали, погратись у шахи чи на компютерах, а саме головне провести свій вільний час на свіжому повітрі гойдаючись на  гойдалках  чи займаючись на турніках, і  їм конче необхідно було мати таке місце, де можна присісти перепочити , а дорослим переглянути  періодичні видання чи просто погомоніти.

Фото без опису

Тепер, як каже жителька цього мікрорайону Ткачук Тетяна Анатоліївна, у нас є  можливість наглядати за дітьми і тим часом присісти  на лавочку в спасенному  затінку каштана .

Користувачі гніванської міської бібліотеки №3 , завідувач бібліотеки Вітряк Н.С. та мешканці мікрорайону Витава висловлюють щиру подяку міській раді в особі міського голови В.В. Кулешову за встановлені лавочки на прилеглій до бібліотеки території. Також особисту подяку завідувач бібліотеки  висловлює працівнику міської ради - Інспектору з житлово-комунальних питань та благоустрою  Онищук Н. В.  за організацію доставки цих лавочок до території бібліотеки.

Завідувач бібліотеки Наталя Вітряк