Гніванський центр первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) утворений міською радою 1 березня 2018 року. Попередній  заклад хоч і був розташований у Гнівані, та оперативне керування відбувалося з Тиврова. Після юридичного створення закладу, переведення лікарів та медичного персоналу в Гніванський ЦПМСД постало нагальне питання отримання ліцензії.

Фото без опису

 

У стислі строки адміністрацією закладу було проведено великий обсяг роботи по оформленню необхідних документів, які були подані до МОЗ України. Вже 19 липня на адресу закладу надійшло повідомлення про видачу ліцензії. А в неділю 29 липня стало відомо про реєстрацію заяви Гніванського центру щодо укладання угоди між Гніванським центром медико-санітарної допомоги та Національною службою здоров’я України (згідно цього договору кошти на фінансування сімейних лікарів будуть приходити з держави безпосередньо у заклад).

   Вітаємо працівників «первинки», адже з цього моменту можемо вважати, що Гніванський центр первинної медико-санітарної допомоги розпочав свою повноцінну роботу. А в цей час в самій будівлі центру активно проводяться ремонтні роботи міською радою з допомогою ГО «Гніванчани» та самих працівників, готується до асфальтування площа перед будівлею.