У житті територіальної громади  села Могилівки сталась воістину історична подія. У село прийшов провідний Інтернет. Провайдером сучасного швидкісного Інтернету  в селі стала відома  своєю надійністю та якістю послуг компанія «Q-net» (К’ю-нет). Першим користувачем мережі Інтернет в селі стала Могилівська сільська амбулаторія сімейної медицини.

Саме цій установі Інтернет був потрібен як повітря, адже це було однією з вимог щодо продовження цьому лікувальному закладу відповідної ліцензії на продовження своєї діяльності. Крім того, це вкрай важливо у питанні забезпечення основної складової медичної реформи – реєстрації громадян при виборі ними свого сімейного лікаря, запровадження методики консультування та лікування хворих досвідченими лікарями-фахівцями вищих ланок медицини держави тощо.

Появою Інтернету в селі Могилівка жителі села мають завдячувати депутату Гніванської міської ради Зінаїді БІЛОКОНЬ, яка ініціювала вирішення цього питання, дійшла до кожної оселі при складанні списків майбутніх користувачів мережі Інтернет, старості села Юрію МЕЛЬНИКУ, який вів перемовини з провайдером щодо прискореного облаштування Інтернету, врегульовував проблеми використання електроопор для його облаштування в компанії «Вінницяобленерго» та «Жмеринські районні електричні мережі» та розв’язував інші проблемні питання, які виникали під час розробки технічних умов, проведення підготовчих заходів та практичного  облаштування мережі Інтернет.

Добру волю до прискореного облаштування мережі Інтернет та розуміння проблеми необхідності його облаштування в селі Могилівка, де поки що, на жаль, існують проблеми з комунікацією в мережі мобільних операторів зв’язку, проявив керівник компанії «К’ю-Нет» Віктор Васильович САБОДАШ, за що старостинський округ села Могилівки, староста  сіл Демидівки та Могилівки Юрій Мельник та всі жителі села дякують працівникам компанії «К’ю-нет» та його керівнику.

Незабаром Інтернет прийде в оселю кожного мешканця села Могилівка, який виявив бажання стати користувачами провідного Інтернету. Підключення осель мешканців села до мережі планується найближчим часом.    Триває розробка технічних умов та вирішення інших питань щодо облаштування провідної мережі Інтернет-провайдера в селі Демидівка.