Такий висновок зробили більшість із членів госпітальної ради, які відвідали Гніванську міську лікарню 14 серпня під час запланованих об’їздів медичних закладів вторинного рівня. Саме від їх рішення буде залежати доля нашого медичного закладу. Гніванська міська лікарня, як окрема юридична особа, створена 28 квітня і на сьогодні успішно виконує свої функції. У Вінницькій області існує чотири госпітальні округи. Найбільший з них Північний, до якого відносяться медичні заклади Гніванської ОТГ.

Фото без опису

   Зустріч розпочалася в кабінеті головного лікаря. З вітальним словом до присутніх звернувся  міський голова Володимир Кулешов, який розповів про нашу ОТГ та підкреслив необхідність існування міської лікарні. Голова ГО «Гніванчани» Анатолій Дрозд підтвердив наміри депутатського корпусу міської ради та меценатів всіляко підтримувати медичну галузь громади, а головний лікар Леонід Томчук   доповів про готовність лікарні до роботи, ознайомив із кадровим та фінансовим забезпеченням, матеріально-технічною базою, показниками роботи колективу й планами розвитку медичного закладу в майбутньому, відповів на численні запитання членів ради.  Далі представники госпітальної ради  оглянули відділення лікарні, поспілкуватись із лікарями, середнім медичним персоналом, пацієнтами та побачили на власні очі реальний стан справ у закладі. Відвідавши  дитяче, хірургічне, терапевтичне  відділення та пункт невідкладної медичної допомоги, гості залишилися задоволені.

Фото без опису

   Після візиту до Гнівані члени госпітальної ради направилися у Тиврів. В їх планах оглянути всі без виключення районні та міські лікарні округу для прийняття рішення – які з них будуть в майбутньому фінансуватися з державного бюджету, а які - ні.

Фото без опису