Після довготривалого вимушеного простою майже у півроку, підприємство запрацювало. Цієї події чекали робітники підприємства, їх родини, та інші гніванчани, які розуміють, що без виробничих підприємств економіка громади буде дуже слабкою.

Фото без опису

 Щоб це сталося було проведено великий обсяг роботи потужною командою адміністрації заводу на чолі з новопризначеним Головою Правління Олегом Володимировичем Хардикайненом. Олег Володимирович народився на Вінниччині в селі Голубоче Крижопільського району 17 серпня 1973 року. Закінчив військове училище, працював в Управлінні МЧС Вінницької області, де зарекомендував себе з найкращого боку, згодом був переведений в податкову міліцію, де за чотири роки дослужився до підполковника. Потім десять років працював у банківській сфері, був членом Правління «Родовід Банку», також займав посаду директора торгового дому на «Білоцерківському заводі РТВ». З початку травня призначений Головою ПрАТ «Гніванський СЗБ» на випробувальний термін (три місяці), а з 1-го серпня продовжив контракт на рік, як керівник «Спецзалізобетону».   З моменту його призначення на посаду (тобто три місяці тому), вдалося розблокувати рахунки, погасити заборгованість по заробітній платі, погасити кредиторську заборгованість, сплатити всі податки (в тому числі і в бюджет Гніванської ОТГ),  запустити підприємство, домовитися на поставку сировини і, саме головне – підписати вигідні для підприємства контракти, які дають велику надію на те, що завод буде працювати довго та надійно.

Фото без опису

Зі слів Олега Володимировича запустити підприємство та отримати необхідні кошти для роботи було б неможливо без великої підтримки в.о. Голови Правління «Укрзалізниці» Євгена Павловича Кравцова та голови Вінницької блдержадміністрації Валерія Вікторовича Коровія. У керівника великі плани щодо роботи підприємства. А щоб вони здійснилися, він на сьогодні робить ставку не тільки на замовлення «Укрзалізниці». А також він впевнений у тому, що ПрАТ «Гніванський спецзалізобетон» сьогодні потрібен і місту, і області, і країні. Підприємство може та повинне зайняти свою нішу в розбудові України. У планах також є виконання замовлень і закордонних партнерів, а також пошук інвесторів (зокрема є поки-що усні домовленості з поляками).

Фото без опису

Не міг приховати радості від запуску рідного підприємства головний інженер Сергій Володимирович Дуб. «Після довготривалого простою в цехах працюють робітники, рухаються крани, працюють станки, на підприємстві така звична робоча атмосфера, як в кращі його часи і це дуже радує, - сказав головний інженер. – Та попереду дуже багато організаційних та технічних завдань, які пов’язані і з забезпеченням надійної роботи всіх виробничих вузлів та агрегатів, а також заповнені робочих місць кваліфікованими та професійними працівниками».

Фото без опису

Не оминув своєю увагою початок роботи підприємства  міський голова Володимир Володимирович Кулешов. Разом з директором та головним інженером очільник міста відвідав виробничі майданчики заводу. «Для нашої громади робота підприємства є дуже важлива, адже це  матеріальне забезпечення робітників та надходження коштів до бюджету Гніванської ОТГ. Дуже сподіваюся, що чергова «темна полоса» в історії «Гніванського СЗБ» позаду, а попереду – тривала та стабільна робота підприємства», - сказав міський голова.

Фото без опису