В рамках співпраці з районним відділом з питань пробації філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області та громадською організацією «Центр Промінь надії» у Гніванській міській раді відбулася зустріч з молоддю, які за рішенням суду звільнені від відбування покарання з випробуванням.

Фото без опису

Тематикою заходу стало висвітлення актуальних питань щодо попередження насилля та інформування щодо ЗУ «Про запобігання та протидію домашньому насильству». Метою заходу є – інформування засуджених не тільки знати свої права, а й навчитися ці права захищати та знати куди потрібно звернутись за допомогою. Клієнти пробації дізнались для себе нову та корисну інформацію з соціально – правових питань. Подібні заходи проводяться задля попередження та недопущення вчинення повторних злочинів. 

Фото без опису
Проба?ція — це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов'язаних з позбавленням волі.