Вчора відбулося закриття 28 сесії 7 скликання Гніванської міської ради, на якій було розглянуто 2 питання встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення, на вивіз твердих побутових відходів для КП «Гніваньводопостач». Дані питання розглядалися більше двох місяців на незалежних комісіях. За ініціативи міського голови до складу комісій увійшли представники громадськості (економісти, бухгалтери та ін.).

Фото без опису

   У результаті тривалого обговорення (більше 2,5 год.) депутатами Гніванської об’єднаної територіальної громади було враховано думку незалежної комісії, яка займалася питанням тарифів, та постійної комісії з питань комунальної власності, ЖКГ, енергозбереження та транспорту Гніванської міської ради, все ж таки затвердили наступні тарифи на комунальні послуги:

  •  з централізованого водопостачання - 14,80 грн./м3,
  • водовідведення без урахування рентабельності - 10,22 грн./м3,
  • вивезення твердих побутових відходів - 16 грн./чол. (для населення),  137,12 грн./м3 (для бюджетних установ, підприємств та підприємців).

Про дату початку дії нових тарифів буде повідомлено згодом.

   Після закриття попередньої сесії розпочалася 29 сесія 7 скликання, на яку було винесено понад 50 питань, які стосувалися різних сфер діяльності ОТГ, та є необхідними для функціонування й розвитку нашої громади.