8 вересня 2018 року, незважаючи на погані погодні умови, все ж таки відбулися міські змагання із 5 видів спорту за підтримки Гніванської міської ради та ГО «Спортивна рада м. Гнівань». Святковий захід, приурочений Дню фізичної культури і спорту, пройшов у спортзалі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія №2». 
Розпочалося спортивне свято з вітального слова міського голови В.В. Кулешова, який взяв участь майже у всіх видах змагань та здобув призові місця. 

Фото без опису

Відкрили змагання найменші учасники ФК «Гнівань», зігравши міні-футбол. Вміння майстерно володіти м’ячем, виконувати усі зауваження судді Пастуха Артема показали вихованці Цехмейстра Олександра та Нижника Сергія. У грі не було переможених, а лише переможці, адже спорт об’єднує однодумців та друзів. Емоції переповнювали батьків та глядачів дійства. Малеча виклалася на всі 100%, за що були нагороджені медалями, грамотами та солодкими подарунками. 

Фото без опису

А продовжили футбольну естафету батьки маленьких футболістів, де діти змогли побачити справжню дорослу гру із сильними ударами по воротах. Команда-переможець отримала масу позитивних емоцій та приз. 
Паралельно в цей час у малому спортзалі школи проходили змагання з настільного тенісу та гирьового спорту, де свою силу продемонстрував Чемпіон Європи Віктор Ліщишин та його колеги.

Фото без опису

Далі свої вміння показали волейболісти нашої ОТГ під керівництвом Мартиновича Юрія, який і був суддею змагання. Хлопці відіграли майстерно та енергійно, за що також отримали грамоти та призи.
Завершилися цьогорічні спортивні змагання грою баскетболістів.

Фото без опису

Усіх учасників змагань було відзначено медалями, кубками, грамотами, призами.
Дякуємо нашим спортсменам, які незважаючи на погоду, прийшли та прийняли участь у міських змаганнях. Також висловлюємо подяку директору НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –гімназія№2», суддям, тренерам, приватному підприємцю Аллі Морозюк за надані кавуни для учасників змагань, та всім, хто долучився до організації відзначення Всеукраїнського свята фізкультури та спорту!

Фото без опису