Шановні працівники поштового зв'язку! 
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітього дня пошти! 
Ваша професія - не з легких, але так потрібна людям. Щодня, незважаючи на погоду, листоноші вчасно приносять кореспонденцію адресатам, 
долаючи по декілька кілометрів за день.Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір. Зі святом!

Фото без опису

Всесвітній день пошти або Міжнародний день поштової служби - один з міжнародних днів, що відзначаються в системі Організації Об’єднаних Націй. За даними ВПС, «міжнародна пошта розмовляє 6800 мовами своїх клієнтів і є найдовшою у світі мережею фізичної доставки пошти. Вона призначена для забезпечення надійного, ефективного та економічного перевезення товарів та обміну ідеями. Пошта передає особисті думки друзів на великі відстані. Вона допомагає фірмам різного масштабу знаходити клієнтів і відповідати їх потребам».Сучасна пошта в багатьох промислово-розвинених державах активно працює в секторі логістики, поштово-банківських послуг, каталожної торгівлі та прямої поштової розсилки, активно розвиває інформаційні технології, гібридну пошту і електронну комерцію.