28 листопада 2018 року на базі НВК «ЗОШ I-III ступенів-гімназія №2» м. Гнівані відбувся навчальний семінар-практикум на тему: «Новий учитель-рушійна сила Нової української школи (НУШ)». У заході взяли участь учителі початкових класів Гніванської ОТГ, адміністрація НВК «ЗОШ I-III ступенів-гімназія № 2» та відділ освіти Гніванської міської ради.

Фото без опису

 Мета проведення семінару – обмін досвідом учителів початкових класів. Для досягнення мети учасникам семінару було представлено урок учителів початкових класів Юрчишиної Н.І. та Мельник Т.С.

Фото без опису

Ніна Ісаківна та Тетяна Сергіївна під час уроків продемонстрували методично-грамотне використання різноманітних форм, видів та методів роботи.  Під час заходу прослідковувалося застосування головної новації у  реформі початкової загальної освіти: інтегрований підхід у набутті предметних компетентностей та наскрізних умінь. Тетяна Сергіївна також провела майстер-клас з колегами для кращого переймання досвіду роботи останніми.

 За оцінками присутніх уроки та майстер-клас були проведені вчителями на високому рівні відповідно до основних концептуальних засад НУШ.

Фото без опису