Яскраве свідчення спроможності нашої об'єднаної громади ефективно вирішувати будь-які, навіть найскладніші питання забезпечення нормальної життєдіяльності її мешканців, в тому числі приборкання природної стихії.

Фото без опису

Вже в першій половині дня основні вулиці та дороги сіл Демидівки та Могилівки були розчищені від снігу. Раніше, до об'єднання в громаду, це або не робилось взагалі або робилось протягом декількох днів. Оперативне прогортання снігу стало можливим завдяки злагодженій роботі міської ради та комунального підприємства "Гніваньводопостач", яке на виконання доручення міського голови В.Кулешова, виділило техніку для прогортання вулиць сіл Демидівки та Могилівки від снігу. Старостинський округ дякує міському голові та комунальникам за проведену роботу. Взавтра будуть проведені роботи по розчищення від снігу вул. Партизанської, героя Петра Шептицького, Березневої та інших... 
Тепер, проходячи та проїжджаючи розчищеними від снігу вулицями можемо насолоджуватися химерним мереживом та білосніжним вбранням наших сіл, яке зафіксоване на цих світлинах.

Фото без опису

Фото без опису

                                                                Староста сіл Могилівка та Демидівка Юрій Мельник