Кожен з нас циклічно потрапляє в глухий кут, коли звичний спосіб життя перестає влаштовувати, але як досягти бажаного, ми не можемо зрозуміти. У підсумку всередині повільно наростають сумніви і втому, а справа так і не зрушується з мертвої точки місяцями і навіть роками. Трансформаційна гра пропонує цікавий і наочний інструмент, який дає можливість побачити свою проблему з боку, прожити його за кілька годин і змінити життя.

Фото без опису

Фото без опису


Ігрова форма передбачає деякий безпечний простір, де гравці мають право на помилку, що дуже важливо для розвитку, розкриття свого потенціалу і розширення меж можливого.
Одним з найцікавіших і найцінніших феноменів трансформаційних ігор є можливість заощадити величезну кількість дорогоцінного часу. Замість того, щоб витрачати місяці, а то й роки на пошук відповідей на питання, гра пропонує зробити революційний прорив для досягнення, бажаного в найкоротші терміни.

Запрошуємо на сімейну тренінг-гру з фінансової грамотності. До нас завітає тренер експерт Олександр Кожуховський. Реєстрація 0977485689

Джерело- Ольга Басиста