Неодноразово чули і знаємо про добрі серця мешканців нашої громади, які готові ділитися своїм нажитим із чужими людьми, не завжди навіть знайомими їм. От цього разу до Гніванської міської ради звернулася Валентина Компанець, директор реабілітаційного центру "Джерело", з гарною звісткою: "Часто, ми не знаємо про добрі справи добре знайомих нам людей. Я хочу розповісти про депутата міської ради Прідолобу Володимира Михайловича, а саме, про його багаторічну допомогу одиноким людям похилого віку та дітям інвалідам, що проживають у селах Демидівка та Могилівка.

Фото без опису

Він не один рік піклується про подарунки для своїх односельчан: до Дня 8 Березня, Дня людей похилого віку, Нового року. Не забуває депутат і про сім`ю загиблого на війні на Донбасі Шептицького Петра Миколайовича.

В цьому році, окрім новорічних подарунків, він закупив усім підопічним соціального робітника Тішко Ніни Іллівни (яку також чудово знають та поважають односельчани за її працю та чуйне ставлення до людей) по кілограму мандарин. Зі сльозами на очах Ніна Іллівна розказувала, що, прийшовши до хати Немодрук Галини Василівни, вона побачила немічну жінку-інваліда та її хворого сина, які пропадали від холоду, бо не мали чим запалити грубку. Коли ж Ніна Іллівна попросила про допомогу Володимира Михайловича – він відразу відгукнувся на її прохання. Нарубані дрова привезли цим людям на подвір`я. І тепер у хаті тепло та затишно. А ще Володимир Михайлович закупив для сім`ї Немодрук на 600 гривень необхідних продуктів харчування. Тепер вони не будуть потерпати від голоду. Дякуємо за добро!"

Щиро дякуємо Вам, Володимире Михайловичу, за Вашу постійну підтримку людей, що знаходяться в складних життєвих обставинах, за Ваше добре серце і турботу!!!