І знову наша футбольна команда "Гнівань" братиме участь у лютневому турнірі "CUP OF FRIENDSHIP", та ще й одразу двома командами. Зокрема, команда з Центральної України братиме участь у найстаршій віковій категорії, а саме U-16, а також "Гнівань" буде представлено складом хлопців 2007 року народження.

Фото без опису

Зі слів наставника ФК "Гнівань" Олександра Цехмейстра: "Знову дуже раді відвідати чудове місто Львів та взяти участь у класних змаганнях. Цього разу будемо їхати двома командами. Колектив хлопців 2007 року народження їде набувати неоціненного ігрового досвіду, а от старша команда наша, гарантую, буде битися тільки за найвищі позиції. Прагнемо показати усе, що так наполегливо відточуємо на тренуваннях та демонструємо в офіційних іграх!"

Бажаємо нашим спортсменам ПЕРЕМОГИ та класної гри! Ми віримо в вас!

Хочемо ще раз нагадати, що останнім часом наша команда  доволі часто бере участь у змаганнях, які організовує СК "УАГОЛ". Зокрема, на турнірі "CHRISTMAS CUP", що відбувся наприкінці 2018 року, команда хлопців 2008 року народження з Гнівані досить непогано себе показала, зупинившись лише на стадії чвертьфіналу.