25 січня 2019 року на базі дошкільного навчального закладу №1 м. Гнівані відбулася нарада керівників дошкільних навчальних закладів освіти Гніванської ОТГ (7 закладів). 
План роботи зустрічі містив у собі розгляд не лише виробничих питань (звітність за минулий рік та пріоритети роботи на поточний, проведення лабораторних досліджень у дошкільних навчальних закладах освіти відповідною організацією), але й актуальні питання загального характеру. Зокрема, Ольга Іванівна звернула увагу завідуючих на необхідності проведення ними інформування серед батьків вихованців щодо профілактики сказу. Наголошено на основному, що стосується цієї інфекційної хвороби: ознаках сказу у тварин, шляхах зараження та перебігу хвороби у людини, заходах профілактики та захисту від сказу. 


Також розглядалася соціальна проблема всього світу та й України зокрема - булінг (bullying, від анг. bully — хуліган, забіяка, задирака, грубіян, насильник) визначається як утиск, дискримінація, цькування. Наголошено на актуальності теми булінгу в зв’язку з тим, що за статистикою 80% українських дітей піддаються цькуванням, навіть не усвідомлюючи цього. Дано визначення терміну - тривалий процес свідомого жорстокого ставлення (фізичного і психічного) з боку дитини або групи до іншої дитини або дітей, та роз’яснено алгоритм дій щодо виявлення, профілактики та боротьби з булінгом. 
Корисною для завідуючих дошкільних навчальних закладів стала інформація щодо інклюзії. Кравець Ольга Іванівна, головний спеціаліст відділу освіти Гніванської міської ради, ознайомила присутніх із нормативно-законодавчими актами щодо організації діяльності інклюзивних груп у дитячих садочках. 
Активним видом роботи під час зустрічі став вибір голови та членів міського методичного об’єднання педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів.