На останній сесії Гніванської міської ради Службі місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області на умовах співфінансування були виділені кошти у сумі 200 тис. грн. для виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування Вінниця-Гнівань-Тиврів в межах міста Гнівань. За інформацією начальника управління дорожнього господарства Бабія Олега Васильовича, ремонтні роботи Служба автомобільних доріг планує виконати у 2019 році, оскільки дана дорога перебуває на їхньому балансі та утриманні. 


Гніванська міська рада неодноразово долучається до співфінансування по ремонту цієї дороги. В минулому році з міського бюджету було виділено кошти на ямковий ремонт дороги та ремонт залізничного мосту. 
Хочемо нагадати, що згідно Програми соціально-економічного розвитку Гніванської міської ОТГ на 2019-2021 роки (з якою ви можете ознайомитись офіційному сайті міськради), у 2019 році заплановане асфальтування таких вулиць в м. Гнівань: вул. Карпенка, вул. Макаренка, частина вул. Я. Мудрого (від вул. Соборної до буд.№36), вул. Паркова та Шевченка, на які вже виготовлена проектно-кошторисна документація. В с.Могилівка: вул.Першотравнева (від будинку № 125 до залізничного переїзду), в с. Демидівка: вул. Шкільна.
Більш детальну інформацію про всі заплановані роботи у нашій громаді на 2019-2021 роки ви можете дізнатися  у розділі «План соціально-економічного розвитку».