Добре, коли діти захоплюються. У захопленнях виховуються звички творчої людини, нахили, виробляється характер.

Фото без опису

З 25.02 по 01.03 в  навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа
І-ІІІ ст.- гімназія №2»
пройшов тиждень початкових класів на тему: «Світ моїх захоплень». Протягом цих днів діти мали змогу ознайомитись з основними видами хобі. А також на «хмаринках» виявити свою прихильність до одного з них. Як показало голосування, учні нашої школи  найбільше полюбляють спорт, хореографію і догляд за домашніми тваринами.

Фото без опису

    У перший день тижня шкільні коридори перетворились у справжню галерею юних художників. Будь–який перехожий не зміг би пройти повз картини не зупинившись та не помилувавшись дитячою творчістю.

Фото без опису

      У вівторок учні презентували свої досягнення у світі своїх захоплень. А саме кубки, грамоти, нагороди. Протягом усього дня можна було почути ніжний передзвін медалей на грудях переможців багатьох конкурсів.

        Наступного дня відбулась виставка-реклама «Моя улюблена книга». Учні презентували свої улюблені книги, рекламували їх та пропонували для читання своїм одноліткам. А також відбулось дослідження шляхом голосування за різні види дитячої літератури. Дослідження показало, що  найбільше учні молодших класів полюбляють читати енциклопедії та оповідання.

Фото без опису

     У четвер яскравим калейдоскопом промайнула виставка «Я-колекціонер». Діти з великим задоволенням демонстрували свої колекції, заохочуючи інших до колекціонування. Були представлені колекції: машинок Hot Wheels, незвичайних кулькових ручок, марок, монет, слаймів, бейблейдів, пластилінових фігурок, виробів з Lego, іграшки Кіті , стікезів та багато інших.

Фото без опису

     Епогеєм тижня став квест «Інтелектуальні захоплення». Команда кожного класу отримала маршрутний лист, згідно якого необхідно було знайти певне місце у школі, виконати завдання та отримати конверти, які містили пазли, що складали одне ціле завдання. Ребуси, сканворди, кросворди розгадував увесь клас. 

      Діти протягом тижня в повній мірі змогли проявити свою індивідуальність, креативність, вміння працювати в команді. Дізнались про найпопулярніші види хобі з можливістю долучитись до них. Це був незабутній тиждень!

Адміністрація школи