"Кожне нове вітання ювілярів громади з Днем народження - це черговий потужній заряд сил, енергії та бажання творити гарні справи для громади. Не став виключенням і сьогоднішній день. У другій половині дня мав гарну приємність разом з депутатом міської ради Анатолієм ПОЛІЩУКОМ та Головою ветеранської організації села Володимиром Тихоновичем ЧУПИРОЮ привітати з гарним ювілеєм - 85-річчям, корінну жительку села Демидівки Марію Іванівна МАРЧИНСЬКУ.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 4 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ???»???±?°????????, ?»?????? ??????????, ???????» ?? ?? ???????µ???µ??????

В першу чергу ми привітали ювілярку від імені міського голови Володимира Володимировича Кулешова та вручили їй подарунок. Були вітання і від Демидівсько-Могилівської громади, старости, депутатського корпусу, ветеранської організації... 

Величезна подяка ювілярці за її оптимізм, адже вона запросила нас на свої наступні ювілеї - 90-річчя, 95-річчя та 100-річчя. Дай Вам Бог здоров'я та довголіття, дорога Марія Іванівна!" - сказав Юрій Мельник.