Після особистого прикладу в прибиранні міста та навколишніх зон відпочинку, міським головою Володимиром Кулешовим, який сам особисто з родиною у вихідні дні протягом останнього місяця прибрав біля 20 га території громади від сміття, в нашій ОТГ розпочався справжній прибиральний бум. Не обійшлося і без диванних критиків, які писали про «показуху» та «піар» очільника громади, але міський голова на це не звертав увагу і кожен вихідний розпочинав прибирати місця загального відпочинку на річці Південний Буг. Та патріотів виявилося в громаді набагато більше, ніж «писак» в соцмережах.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 2 ???µ?»?????µ???°, ?? ?????? ???????»?µ ?????°?????»???? ???????·??, ?»?????? ???»???±?°????????, ???° ???»?????µ ?? ?????????????°

Челендж від міського голови перейняли працівники міської ради, лікарі, вчителі, вихователі, мешканці різних мікрорайонів та сіл Гніванської ОТГ. Зроблено чимало роботи, але до повної чистоти ще далеко. До того ж, окрім засміченості території ОТГ, потрібно ліквідувати стихійні порослі кущів. Громадська організація «Гніванчани» разом з керівником Анатолієм Дроздом вкотре долучилася до наведення порядку. На в’їздах в місто та в лісі розчищено більше 10 га порослі. Роботи тривають.