27 квітня гніванчани-шахісти стали призерами традиційного командного чемпіонату Вінниччини з шахів серед юнаків  в смт. Літин. Гніванська команда в складі КРАВЦЯ ІВАНА, КОЖУХАРЬОВА МАКСИМА, МОЩИНСЬКОГО ОЛЕКСІЯ, ЖУРАБАЄВОЇ МАРІЇ зайняла 3 командне місце.

shahi v litine4 1

Змагання зібрало дюжину збірних з с.Дашківці (Літинський район), Жмеринки, Гнівані і Вінниці. У їхньому складі були призери не лише обласних змагань, але й чемпіонатів України, кандидати в майстри спорту та сильні першорозрядники. Разом змагалися діти різного віку – від молодших школярів до майбутніх випускників шкіл. Команди боролися «стінка на стінку». Загалом відбулося 11 турів (за швейцарською системою) у блискавичні шахи.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 3 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ?????????? ?? ???±??????

В підсумку перше місце в загальному заліку вибороли команди «Фенікс» (Вінниця), збірна клубу «Романтик» (Вінниця) і команда Жмеринки. Медалі серед юнаків до 12 років здобули команда «Темп» (Вінниця) і збірна Гнівані. 

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 5 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ??????????, ???????» ?? ?? ???????µ???µ??????

Всі учасники змагань були запрошені за солодкий стіл та отримали подарунки від Вінницької обласної федерації шахів, яка сприяла проведенню чемпіонату.