За традицією, яка склалася в нашій громаді, напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, міський голова В. Кулешов та голова ГО «Гніванчани» А. Дрозд привітали наших ветеранів з прийдешнім святом, вручивши їм продуктові набори, та запросили на урочисті заходи, які розпочнуться 9 травня об 11.00 год. у міському БК. 

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 2 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ??????????, ???????????? ?? ???° ???»?????µ


«Я хочу щиро подякувати вам за мир і спокій на українській землі. Ви – гордість нашої держави, гідний приклад для багатьох поколінь нащадків. На вас ми рівняємося, вважаємо вас справжніми героями!» - сказав міський голова та від щирого серця подякував за перемогу.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 2 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ?????????? ?? ?? ???????µ???µ??????


На жаль, з кожним роком ветеранів війни стає все менше і менше. На сьогодні в нашій громаді налічується 10 ветеранів: Боцвін Савелій Терентійович, Веретельник Галина Руфінівна, Дорохов Олександр Прокопович, Кислицький Микола Михайлович, Літвак Етель Яківна, Марценюк Іван Григорович, Мельник Іван Степанович, Радецька Валентина Тимофіївна, Франішин Михайло Ксенофонтович, Мидяний Василь Макарович. 
Ще раз вітаємо наших ветеранів та бажаємо їм щастя, міцного здоров’я та сімейного затишку!

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 1 ???µ?»?????µ??, ?????????? ?? ?? ???????µ???µ??????