7 травня в залі засідань Ради ветеранів відбулася чергова сесія Гніванської міської ради, на якій депутатами було розглянуто майже 40 питань. Головним питанням було затвердження переліку послуг, які надаватимуться через ЦНАП (Центр надання адміністративних послуг), який незабаром розпочне свою роботу в нашій громаді.

Фото без опису

Не менш важливими питаннями були затвердження проектно- кошторисних документацій, а саме: реконструкція внутрішньобудинкових мереж водопостачання по вул Соборній, 64 в м.Гнівань,реконструкція дорожнього покриття вул. Паркової, вул. 1 Травня в м.Гнівань, вул. Першотравневої (від буд. № 125 до залізничного переїзду) в с. Могилівка, та реконструкція мережі зовнішнього освітлення по вул. Братів Мідяних, част. вул. Набережна, част. вул. Чайковського в с. Демидівка. Також депутати затвердили персональний склад координаційної ради з питань реалізації Положення про Громадський бюджет, відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та надання їх в безоплатну власність та учасникам АТО тощо. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Після завершення сесії міський голова привітав нашого чемпіона Віктора Ліщишина з черговою перемогою на чемпіонаті Європи. Володимир Кулешов побажав Віктору нових здобутків та пообіцяв і подальшу фінансову підтримку для участі у змаганнях на світових аренах.

Фото без опису

Більш детальну інформацію про всі проекти рішень сесій ви можете дізнатись на офіційному сайті міської ради у розділі "Офіційні документи"