Саме під такою назвою 12 травня в Гніванському міському будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений теплу і ніжності маминих рук (усім матерям, їхньому теплу і доброті). «Всі ми виростаємо, починаємо ростити власних дітей, але назавжди залишаємось дітьми для своїх батьків, тому цю глибоку шану та любов до рідних потрібно плекати змалечку та хоча б раз на рік влаштовувати справжнє свято своїм матерям», - наголосила ведуча концерту Ольга Петлик.

Фото без опису

У цей святковий день матір-неньку найщирішими словами і талановитими художніми номерами вітали колективи м. Гнівань та с. Могилівка: вокальна студія «Smile», студія сучасного танцю «StarTime», танцювальна студія сучасного та бального танцю «Inside Dance», вокальна студія «Melody», школа танцю «Ідеал», колектив «Сур-Сангам», студія танцю «Lucky Moment», студія танцю «Dance Studio». Завітали й гості з смт. Тиврів – студія танцю «Sail Dance Family».

Фото без опису

Згадавши у своїх виступах ніжні мамині руки, її клопітку щоденну працю, ласку та тепло, малеча не могла не викликати радісних сліз у матерів. «У цей день матусі щиро раділи за своїх діток, адже вони так самовіддано та чуйно вітали найріднішу на землі», - розповідають організатори концерту.

Фото без опису

Привітала матерів, присутніх в залі БК, депутат та начальник відділу освіти Гніванської міської ради Л. Капула, яка зазначила, що любов, повага до матері у свідомості українців перетворюється на любов до рідної землі, свого краю, нашої Батьківщини.

Щирі оплески дарували не тільки артистам, але й організаторам та спонсорам свята, а саме: КЗ «Калина» та Гніванській міській раді, які на завершення свята пригостили усіх учасників концерту солодкими подарунками.

 Дякуємо усім присутнім за настрій, який ви створювали в цей день, усім тим, хто долучився до організації та проведення свята!