20 травня  в Гніванському будинку культури відбувся захід захід «Майбутнє твориться сьогодні», на якому «освітянську еліту» – переможців та призерів різноманітних олімпіад, конкурсів та змагань,  – урочисто вітали перші обличчя громади, вручивши кращим учням дипломи, грамоти, нагороди та стипендії. Не забули й учителів-наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок ростити обдарованість і справилися з ним якнайкраще.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 5 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ???»???±?°????????, ?»?????? ???° ?????µ???µ, ?»?????? ??????????, ???±?????? ?? ?? ???????µ???µ??????

На свято завітали гості, які постійно підтримують ініціативи, спрямовані на розвиток творчого потенціалу підростаючого покоління: Гніванський міський голова В. Кулешов, заступник міського голови О. Яковець, староста сіл Могилівка та Демидівка Ю. Мельник, начальник відділу освіти Л. Капула, депутат міськради та голова ГО «Гніванчани»  А. Дрозд, депутат міської ради Б. Швець.

Вітальним словом церемонію нагородження відкрив міський голова, який подякував учням за їхні високі здобутки, за лідируючі позиції в області та районі, а також зазначив, що: «Саме завдяки учителям-наставникам, які вміють віднайти та розкрити таланти в дітях, допомогти їм здобувати свої перемоги, обдарована молодь Гніванської ОТГ показує високі результати. В цьому велика заслуга кожного педагога. Дякуємо ВАМ за це!»

Нагородження переможців та призерів Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад (як обласних, так і районних), районного етапу Міжнародних конкурсів ім. П. Яцика та Т. Шевченка, різноманітних обласних конкурсів, конкурсів художньої самодіяльності та спортивних змагань відбувалося на сцені будинку культури, де їх вітали запрошені гості свята.

Подарунком для всіх присутніх був святковий концерт, учасниками якого були як учні, так і вчителі шкіл громади.

Як і завжди, свято відбулося за фінансової підтримки Гніванської міської ради, а також спонсорів та меценатів свята (депутатів та підприємців громади).

Пишаємося вами, діти! Ви - наша освітянська еліта, ви – наше майбутнє!

Дякуємо організаторам за чудовий урочистий захід, який глядачам припав до душі!