Сьогодні 27 учнів шкіл Гніванської ОТГ вирушили до м. Вінниці для складання зовнішнього незалежного оцінювання. Для такої важливої події міська рада забезпечила дітей безкоштовним транспортом.

Фото без опису

Основна сесія ЗНО розпочалася  з математики. Також у травні випускники шкіл складуть тести з української мови та літератури, іспанської, німецької, французької, англійської мов та фізики. ЗНО з інших предметів відбудеться з 4 по 13 червня 2019 року.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 4 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ??????????

Оголошення результатів учасників зовнішнього тестування з математики, української мови та літератури, фізики відбудеться не пізніше 14 червня 2019 року; з іноземних мов та біології – не пізніше 20 червня; з історії України, географії та хімії – не пізніше 25 червня.

Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь в основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 26 червня до 12 липня 2019 року.

Отож, бажаємо нашим учням хороших результатів ЗНО та вступу до омріяних ВУЗів!

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 1 ???µ?»?????µ??, ??????????, ?°???????????±???»?? ?? ???° ???»?????µ