Сьогодні в залі засідань Ради ветеранів відбулася чергова сесія Гніванської міської ради, на якій депутатами було розглянуто та затверджено 23 питання, основні з яких: затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Гніванської міської ОТГ за І півріччя 2019 року; внесення змін до розпису місцевого бюджету Гніванської міської об’єднаної територіальної громади та виділення коштів; внесення змін до фінансового плану КНП «Гніванська міська лікарня», «Гніванський центр первинної медико санітарної допомоги» на 2019 рік», КП «Гніваньводопостач»; затвердження Програми «Забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів Гніванської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік; продовження договору оренди приміщення КНП «Гніванська міська лікарня»; надання дозволу громадянам міста на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно в приватну власність тощо.

???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 12 ???µ?»?????µ??, ?? ?????? ???????»?µ ?????°?????»???? ???????·??, ?????????µ?? ???°???????°?»????, ?????»???? ???°?????»?°, ???????°?»???? ??????????????????????, ?????????? ?????µ????, ?????µ???»?°???° ???µ?»???????? ?? ?????????° ???????¶???? ???»?°???????°, ?»?????? ??????????, ???????» ?? ?? ???????µ???µ??????

Більш детальну інформацію про всі проекти рішень сесій та виконкому ви можете дізнатись на офіційному сайті міської ради у розділі "Офіційні документи" за посиланням https://gnivan-miskrada.gov.ua/docs/