Святкування відбулося 10 та 11 серпня на міському стадіоні "Цукровиків". До нашого містечка завітало 11 команд з різних областей України. Перший день розпочався із змагань серед дорослих команд, а саме: «Поділля» (Кирнасівка), «Фаворит» (Ворошилівка), «Авангард» (Сутиски) та ФК «Гнівань». Перемогу здобули досвідчені гравці з Кирнасівки (на сьогодні одна з найкращих команд області), ФК «Гнівань» посів другу сходинку, набравши з переможцем однакову кількість очок, але забивши на два гола менше за них, третіми стали гравці з Ворошилівки.

Фото без опису

Та основне свято відбулося на наступний день, коли на стадіон вийшли дитячі команди: ДЮФК «Леви» (Козятин), «Премєр-Нива» (Вінниця), ВОДЮСШ «Блохіна-Бєланова» (Вінниця), ДЮСШ-1(Хмельницький), Макарів (Київська обл.), ФК «Полонне» та господарі ФК«Гнівань». Глядачі, яких було чимало, насолодилися видовищною грою, високим рівнем майстерності та жагою до перемоги!

Фото без опису

Учасників турніру на урочистому закритті привітав Гніванський міський голова. Очільник міста вручив подяки організаторам свята Олександру Цехмейстру, Сергію Нижнику та Артему Пастуху, які доклали максимум зусиль, щоб свято відбулося. Володимир Кулешов також відзначив подяками засновників ФК «Гнівань», нашого земляка, який зараз проживає в США Руслана Татанюка та одного із організаторів свята Артема Пастуха, які 10 років тому згуртували спортивну молодь Гнівані та створили місцеву футбольну команду. Слова подяки також отримали меценати, які завжди допомагають і підтримують наших спортсменів. В свою чергу тренери ФК «Гнівань» подякували міському голові, який є гравцем дорослої футбольної команди за постійну підтримку спортсменів, популяризацію здорового способу життя та спорту в Гніванській ОТГ, вручивши подяку та футболку з логотипом команди.

Організаторисвятанагородили футболістів врізних номінаціях, які добре проявили себе на турнірі. Всі команди отримали кубки. Подяки отримали підприємці, які допомогли в проведенні турніру, а саме: В. Кулешов, А.Дрозд, Я. Гарматовський, М.Берещук, М.Бабінчук, О.Пастухов та М.Гурін.

Дякуємо усім учасникам та гостям турніру. Ми пишаємося нашою футбольною командою «Гнівань» та бажаємо їй наснаги та подальших перемог!