28 серпня 2019 року у Гніванській об'єднанй територіальній громаді вперше було проведено серпневу вчительську конференцію.

Фото без опису

У роботі конференції взяли участь: голова Гніванської ОТГ Кулешов В.В., начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Дорош О.К., начальник відділу освіти Гніванської міської ради Капула Л.Ю.

Фото без опису

Під час засідання було заслухано доповідь начальника відділу освіти Капули Л.Ю, яка підвела підсумки роботи за 2018-2019 навчальний рік, підсумки першого року впровадження реформи НУШ, окреслила проблеми та завдання на наступний.

Фото без опису

У дискусійній панелі взяли участь: директор альтернативної СЗШ І-ІІІ ст. №1 м. Гнівань Бондарчук Г.М., заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ І-ІІ ст. с. Грижинці Осіковська Н.В., вчитель початкових класів НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія №2" м. Гнівань Мельник Т.С., завідувач Могилівським ДНЗ Кравець Н.Д.

Фото без описуТакож, грамотами Департаменту освіти і науки та відділу освіти Гніванської міської ради було нагороджено учителів за наслідками атестації та учителів, з великим педагогічним стажем, які вирішили піти на заслужений відпочинок.

У 2019-2020 н.р. до закладів загальної середньої освіти Гніванської ОТГ прийшли працювати три молодих педагоги. Їх також було відзначено на конференції.

Відділ освіти