В даний час в кабінеті міського голови відбувається чергове засідання виконкому Гніванської міської ради. Членами виконавчого комітету було розглянуто та затверджено 14 питань, основні з яких: стан соціального захисту населення на території міської ради; складання проекту бюджету Гніванської   міської об’єднаної територіальної громади за програмно-цільовим методом на 2020 рік та прогнозу місцевого бюджету на 2021-2022 роки; затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» та його віддалене робоче місце;  

???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 3 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ??????????, ???????» ?? ?? ???????µ???µ??????

присвоєння  адреси об’єктам нерухомого майна громадян; надання  дозволу на видалення дерев; виділення  громадянам одноразової грошової допомоги; встановлення плати за навчання в Комунальному закладі «Гніванська музична школа» та ін. 

???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 4 ???µ?»?????µ???°, ?? ?????? ???????»?µ ???????° ?????????°?»????, ?»?????? ?????????? ?? ?? ???????µ???µ??????

Більш детальну інформацію Ви можете дізнатись на офіційному сайті Гніванської ОТГ у розділі "Офіційні документи" (посилання https://gnivan-miskrada.gov.ua/docs/ )