Щоб побачити це, 26 вересня з робочим візитом до Гніванської ОТГ приїхали представники Асоціації міст України разом зі ЗМІ. Робоча група, очолювана виконавчим директором регіонального відділення АМУ Владиславом Філатовим, в супроводі міського голови Володимира Кулешова та старости Юрія Мельника відвідала село Могилівку та на власні очі побачили розвиток населеного пункту та дізналися думку мешканців села, а саме, як їм живеться в Гніванській ОТГ.

На изображении может находиться: 4 человека, в том числе Олена Почапська, люди стоят и обувь

Володимир Кулешов розповів про усі досягнення за період об’єднання, а також про труднощі, які ще не вирішені та подальші плани. Юрій Мельник зазначив, що за 2 роки об’єднання, в селах відбулися значні зміни на краще і "наші села однозначно «виграли» від таких змін".

На изображении может находиться: 10 человек, люди улыбаются, люди стоят, люди сидят, ребенок и в помещении

Десятиріччями мешканці чекали на асфальтування ділянки дороги у центрі, і в цьому році воно відбулося, площа в центрі біля будинку культури була в негативному стані, а зараз дякуючи колективній роботі громадян, меценатів та міській раді приводиться в належний стан, капітально ремонтується будинок культури, проведені косметичні роботи в бюджетних закладах, здійснюється прокладання водогону по всьому селі (більша частина робіт вже виконана), вкрай негативне було вуличне освітлення, наразі відбувається монтаж мережі разом зі встановленням нових опор та сучасних ліхтарів (завдяки реалізації проекту буде освітлено 60% вулиць села сучасними ліхтарями).

На изображении может находиться: 1 человек, растение и на улице

Такі зміни позитивно оцінили візитери. Та найголовніше, на думку міського голови та старости села, відбулася зміна усвідомлення більшості мешканців, що вони самі зможуть багато чого зробити і змінити в житті свого рідного села, і вони це роблять.