Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. На жаль, далеко не всі люди похилого віку можуть насолоджуватись мудрістю прожитих років через хвороби, самотність, мізерні пенсії.

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, еда и в помещении

Тому сьогодні працівники Гніванського центру соціальних послуг «Джерело» дуже задоволені, що змогли привітати 86 одиноких людей похилого віку, що перебувають на обслуговуванні у нашому Центрі, продуктовими наборами. Зробити це стало можливим завдяки коштам, які перерахували на рахунок Центру такі підприємства, як ТОВ «Транс - Гнівань», ТОВ «Гніванський гранітний кар`єр» та підприємець Ковальов В.Л. Дякуємо керівникам цих підприємств та підприємцям нашої ОТГ за небайдужість та добру волю з надання коштів. Також ми дякуємо за доставку закуплених наборів сім'ї Резанко. 

На изображении может находиться: 1 человек, сидит, еда и в помещении

Щире захоплення викликають соціальні робітники Центру: Харченко Т.Ф., Ігнатова А.В., Барчук Р.В., Чорноа О.В., Одаховська Г.І., Фурман О.В., Триполко Л.В., Гончаренко С.В. Кожна з цих тендітних жінок, що в середньому обслуговує десять осіб похилого віку, доставила по 10 кг круп та овочів своїм підопічним.

На изображении может находиться: 3 человека, в том числе Володимир Козаковцев и Діма Файдюк, люди стоят

Директор Центру "Джерело",

Валентина Компанець