З метою  вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу учнівської молоді., в навчально-виховному комплексі було проведено благодійну акцію " Захиснику України, наша повага і підтримка ".     

Фото без опису

Учнівські, батьківські та педагогічні колективи навчально-виховного комплексу долучилися до благодійної справи та зібрали подарунки для наших воїнів до Дня Захисника України.

Протягом акції було зібрано солодощі, чай, каву, крупи, макаронні вироби, також учні виготовили обереги, вітальні листівки та малюнки для захисників України. У кожному листі були щирі дитячі побажання міцного здоров'я, слова розуміння і підтримки воїнам.

Фото без опису

Зібрані подарунки були відправлені «Новою поштою» батькам наших учнів, які перебувають  зараз у зоні бойових дій:

Деревенко Олексій,  Донецька обл., с. Авдіївка;

Бегас Руслан, Донецька обл.,  с. Старий Крим;

Федченко Віталій,  м. Світлодарськ;

Басистий Віталій, м. Краматорськ;

Мамроцький Дмитро, Донецька обл., с.Чермалик;

Чорний Олександр, м. Маріуполь;

Плюта Руслан, Донецька обл., м. Бахмут;

Стужук Руслан, Донецька обл.,  с. Новотроїцьке;

Богданчик Владислав, Донецька обл., с. Красногорівка;

Нікітчук Віктор, Луганська обл., смт. Гірське.

Фото без опису

Ми розуміємо, що жодні дарунки не замінять мир та спокій на землі, але зробити невеличке диво, подарувати своє тепло, турботу людям, які боронять кордони    України – це найменше, що можемо.  

Адміністрація навчально-виховного комплексу щиро дякує батьківським, класним колективам і усім, хто проявив милосердя, взявши участь у акції "Захиснику України, наша повага і підтримка".

Вітаємо з наступаючим святом, нехай у вашому домі панують щастя, мир та любов!

Адміністрація школи