"Кипіла сьогодні робота в центрі села Могилівки... - радіє Юрій Мельник. - Тут проходив загальносільський суботник, ініційований депутатами Гніванської міської ради, обраними від села Могилівки, Володимиром ПРІДОЛОБОЮ, Сергієм КОЖУХІВСЬКИМ, Лілією КАПУЛОЮ Зінаїдою БІЛОКОНЬ. Цю ініціативу підтримала завідувачка Могилівською філією Центру культури і дозвілля "Калина" Гніванської міської ради Анна ПАНТЯ.

На изображении может находиться: один или несколько человек, дерево и на улице

Тішуся, що на суботник прийшли біля п'яти десятків небайдужих Могилівчан... Працювали з 10 ранку і аж до ночі. Об'єм проведених робіт вражає: очищено та вивезено стару видалену плитку з вестибюлю, облаштовано перегородку з гіпсокартону під місце для вбиральні на першому поверсі, звільнено від меблів та інших речей декілька кімнат першого поверху, пофарбовано підлогу та стіни у кімнаті для обладнання та артистів, порізані, порубані та складені в котельні дрова для системи опалення, ВСТАНОВЛЕНО БІЛЬШЕ 30 МЕТРІВ НОВИХ БОРДЮРІВ НА ЦЕНТРАЛЬНІЙ ПЛОЩІ СЕЛА перед будинком культури.

На изображении может находиться: один или несколько человек, дерево, растение, на улице и природа

Усі працювали дуже натхненно, адже з нетерпінням чекають відкриття оновленого будинку культури... Щиро раділи усі учасники суботнику появі на ньому справжньої господині Тетяни ГОЛОВІНОЇ, яка наварила чи не сотню вареників з КАРТОПЛЕЮ. Гарний був обід за дружнім столом... Ніхто не відчував втоми та ТРУДИВСЯ як зранку так і після смачного обіду, не покладаючи рук. Щиро дякую усім, усім, усім. Хочеться назвати усіх, але це зробити не реально. Тому, хочу подякувати депутатам міської ради за їх ініціативу.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещении

Володимир ПРІДОЛОБА та Сергій КОЖУХІВСЬКИЙ працювали на встановлені нових бордюрів разом іншими чоловіками, що дало можливість виконати великий об'єм важкої роботи. Через зайнятість службовими справами не могла взяти участь у суботнику Лілія КАПУЛА. Однак її чоловік Віталій разом з Юрієм МАРЧУКОМ, чоловіком заступника директора Могилівської школи Наталією МАРЧУК зробили велику справу - встановили та облаштували переговорку з гіпсокартону для майбутньої вбиральні НА першому поверсі. Участь у суботнику взяла також і в.о. директора Могилівської школи Алла СНІГУР. На гарні слова, як завжди, заслуговує Анна ПАНТЯ, яка трудилась на суботнику, як бджілка, встигаючи побувати в усіх місцях проведення робіт. Підставив їй своє плече і її чоловік Микола, без якого в будинку культури не проводиться ні один захід з ремонту, придбання та доставки будівельних матеріалів тощо. Велика йому за це подяка і шана. На особливі слова заслуговує Володимир ПРІДОЛОБА, який брав участь у суботнику разом з дружиною, братом та декількома своїми друзями. І працювали усі вони на найважчій ділянці роботи - заміні старих бордюрів на нові. Щира за це подяка йому та його друзям від мене особисто, як від старости, та від мешканців усієї громади... Сьогодні зроблено ще один значний крок до завершення ремонту Будинку культури, в якому вже скоро пройдуть гарні свята - Святого Миколая, Новий рік та Свято села... Нехай нам у завершенні ремонту Будинку культури та вирішенні інших питань покращення комфортного життя в громаді допомагає Господь Бог!"