Відучора та на сотню літ наперід У МОГИЛІВЦІ НА ЦЕНТРАЛЬНІЙ ПЛОЩІ СЕЛА КРАСУВАТИМЕТЬСЯ СПРАВЖНЯ ЛІСОВА КРАСУНЯ - ЖИВА ЯЛИНКА... Вчора увечері на центральній площі села МОГИЛІВКИ знову кипіла робота. Тут було висаджено пятиметрове живе дерево зеленої ялини. Такий унікальний та щедрий дарунок зробила громаді села гарна та дружня родина ПРІДОЛОБІВ, справжніх патріотів села, меценатів, мешканців, які ніколи не стояли осторонь проблем громади.

На изображении может находиться: дерево, растение, небо, на улице и природа

До висаджування ялини готувались завчасно: викопали яму на місці розташування, колишнього пам'ятника Леніну, з залученням спеціальної техніки, яку надало ТОВ "ПЕГАЗ" та яке, наразі, завершує у Могилівці будівництво мережі централізованого водопостачання, заготували спеціальний збагачений грунт та глиняну бовтанку. З вечора до пізньої ночі тривали роботи, які обисто організував та координував Володимир Михайлович ПРІДОЛОБА, депутат Гніванської міської ради, заступник директора ТОВ "Демидівський граніт".

На изображении может находиться: на улице

Біля десятка чоловіків, прізвища яких зафіксував та обов'язково назву на відкритті ялинки, трудились для того, щоб ЯЛИНА ПРИЖИЛАСЬ та стала окрасою центральної площі села. Вважав своїм обов' язком та мав щастя долучитись до цього непростого процесу особисто. Трудилась усі не покладаючи рук, все робили по науці і до толку. Щира за це усім подяка, в тому числі завідувачці Могилівською філією Центру культури та дозвілля Гніванської міської ради Ганні ПАНТІ та місцевому підприємцю Лізі ПРІДОЛОБІ, які доклали максимум зусиль до того, щоб саме ТАКА пишна зелена красуня З'ЯВИЛАСЬ на центральній площі села... Скоро на ній сотнями вогників засяють новорічні гірлянди та ялинові прикраси... І так буде не одню сотню літ. Переконаний, що у новітній історії села Могилівки золотими літерами буде написано: "Головну ялинку села, окрасу її центральної площі громаді села Могилівки ПОДАРОВАНО РОДИНОЮ ПРІДОЛОБІВ". Від себе особисто, як від старости та від усієї громади дякую членам цієї сім' ї за їх постійну увагу до проблем села та надання всілякої підтримки для їх вирішення.

Юрій Мельник,

староста сіл Могилівка та Демидівка