Не секрет, що через слабку забезпеченість медичних закладів України засобами захисту медичні працівники опинилися в зоні підвищеного ризику. Тому лікарі та медсестри з великою вдячністю відносяться до меценатів та волонтерів, які, як завжди, не стоять осторонь загальних проблем. Свою неоціниму допомогу медичним закладам надає і фонд «СтопВірус»,який створений за ініціативи Володимира Гройсмана у Вінниці на базі фонду «Подільська громада». Координатором по Тиврівському району та, зокрема, по Гніванській ОТГ є депутат Гніванської міської ради Володимир Прідолоба, який відомий нашій громаді не тільки як комерційний директор потужного підприємства «Демидівський граніт», але й як меценат. Цього разу Володимир Михайлович сприяв наданню допомоги у вигляді засобів індивідуального захисту гніванським медичним закладам, за що вони йому дуже вдячні.

Фото без опису

«На сьогодні нам вкрай необхідні саме засоби захисту для медичних працівників. Тому хочу висловити велику вдячність від себе та всіх медичних працівників Гніванської ОТГ, та особисто Володимиру Гройсману і його фонду «СтопВірус», а також Володимиру Прідолобі, адже це такі необхідні речі для медичних працівників, які на сьогоднішній день перебувають на передовій у боротьбі з COVID-19», – сказав головний лікар Гніванської міської лікарні Леонід Томчук.

Фото без опису

Свою вдячність за надану допомогу виразив і міський голова Володимир Кулешов: «Я дуже вдячний усім, хто долучається до спільної справи в боротьбі з розповсюдженням коронавірусу, тому хочу висловити свою подяку фонду «СтопВірус» за надану допомогу та депутату Володимиру Прідолобі за корисні справи для громади. А також, користуючись нагодою, подякувати усім медичним працівникам за вашу працю у такий нелегкий час».

Від фонду медики отримали 10 захисних костюмів, 10 щитків захисту для обличчя, 2000 разових масок, 50 респіраторів третього класу захисту, дезінфікуючі засоби та обприскувач для обробки приміщень.