Через епідемію коронавірусу дрібні фермери та сімейні фермерські господарства по усьому світу мають проблеми із збутом власної продукції.

Відкритий Ринок — торговий майданчик сільськогосподарської продукції

Закриття продовольчих ринків ставить під удар дрібних фермерів.

Українська плодоовочева асоціація (УПОА) відмічає критичну ситуацію із продажами ранньої продукції на Закарпатті та в південних регіонах України. Окрім проблем із доставкою продукції через карантин, обмежена робота багатьох ринків, де реалізувалося до 85% ранніх овочів і ягід.

Щоб зарадити даній ситуації та підтримати дрібних фермерів та сімейні фермерські господарства наша громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з Асоціацією міст України розробили онлайн майданчик rynok.in.ua на якому фермери зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти. Проект “Відкритий ринок” також допоможе мешканцям міст і містечок, які звикли споживати екологічну продукцію з села, а через заходи із боротьби з коронавірусом ринки та ярмарки закриті – тому така можливість обмежена. Сервіс є абсолютно безкоштовним!

Проект “Відкритий ринок” - www.rynok.in.ua

Про проект - https://youtu.be/-zkD8_bl1s4

Спільними зусиллями підтримаємо фермерів України!