Одним із основних питань на останньому засіданні виконавчого комітету Гніванської міської ради, яке відбулося 30 квітня 2020 року, було питання медичного обслуговування мешканців громади, де головні лікарі Гніванського ЦПМСД та Гніванської міської лікарні звітували про роботу своїх медустанов. Усі торкалися питання забезпечення засобами захисту медперсоналу, а саме: масками, респіраторами, костюмами та ін. Але одним із важливих питань було забезпечення медзакладів безконтактними термометрами.

Нет описания фото.

І вже сьогодні цю проблему було оперативно вирішено. Цього разу на звернення міського голови відгукнулися директор ТОВ «ЛІС ТОРГ ПОДІЛЛЯ» Розбіцький Руслан Станіславович та приватний підприємець Струль Віталій Михайлович, які придбали для медустанов 5 високоточних безконтактних термометрів. Керівники медзакладів одразу ж розприділили прилади між ЦПМСД, міською лікарнею та екстренною медичною допомогою.

На изображении может находиться: 3 человека, в том числе Володимир Кулешов, люди стоят и в помещении

«Хочемо висловити подяку міській раді, депутатам та меценатам за таку посильну допомогу, які не забувають про медиків, що зараз перебувають на передовій у боротьбі з поширенням COVID-19!» - сказав Л.П. Томчук.