Встигніть придбати газ на зиму по акційній літній ціні. Зробити це можна в період з 15 серпня по 30 вересня під час дії акції «Твоя енергонезалежність». Термін дії акційних цін обмежений!

Ви самостійно обираєте необхідний обсяг газу на зиму та сплачуєте за нього за акційною літньою ціною. Ми зафіксуємо та збережемо газ, який можна буде почати використовувати з початку опалювального сезону.

Період дії пропозиції: з 15 серпня до 30 вересня 2020 року.

Вартість газу для учасників акції:

  • 4,49 грн за м3 – у період з 15 по 31 серпня

  • 4,99 грн за м3 – у період з 1 по 15 вересня

  • 5,49 грн за м3 – у період з 16 вересня до 30 вересня

У ціні лише не враховані послуги за доставку газу, яка сплачується окремо.

Скористатись акційною пропозицією та поповнювати зимовий запас газу ви можете необмежену кількість раз протягом всього періоду дії акції.

Термін використання передплаченого газу: з 1 жовтня 2020 року по 31 березня 2021 року.

Для того, щоб взяти участь у акції потрібно:

1. Звернутися до Контакт-Центру, Центру обслуговування клієнтів або у відділення вашої регіональної газопостачальної компанії «ГАЗЗБУТ»

2. Обрати запас газу на зиму та підтвердити заявку. Щоб клієнтам було легше визначитись з необхідним резервом газу, наші фахівці нададуть споживачам інформацію про їх обсяги споживання газу в минулі зимові періоди

3. Отримати квитанцію на оплату та внести 100% оплату за запас газу будь-яким зручним способом.

Залишок передплаченого газу буде зазначено у щомісячному рахунку за використаний ресурс. 

Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 31 березня 2021 року, учасники акції зможуть отримати газ на загальних умовах – за поточною ціною у період споживання. Якщо станом на 1 квітня 2021 р. об’єм використаного газу буде менше передплаченого, ми повернемо залишок коштів або зарахуємо їх на рахунок майбутніх платежів.

Взяти участь в акції може будь-який споживач газу, у якого немає заборгованості за газ перед постачальником.